Locatie

Locatie
foto: Leonie Curvers
Abdij Rolduc

 

Abdij Rolduc

Het inter­nationale symposium over de Theologie van het Lichaam vindt plaats in conferentieoord Abdij Rolduc, Heyendallaan 82 te Kerkrade. Deze schitterende voormalige abdij ligt tegen de Duitse grens, te midden van een bosachtige omgeving vlakbij het riviertje de Worm. Behalve het conferentieoord huisvest de abdij o.a. ook het Groot­semi­narie Rolduc en Opleidingen­centrum KaiRos van Bisdom Roermond.

Abdij Rolduc

Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade

tel: +31 (45) 54 66 888
e-mail: info@roduc.com
website: www.rolduc.com

Met de auto

Vanaf Eindhoven
Volg de A2 richting Maastricht/Heerlen en ga vanaf knooppunt Kerensheide richting Heerlen/Aken (A76). Volg de A76 richting Kerkrade en neem afslag 7 Simpelveld/Kerkrade/Vaals. Ga verder op de N281 richting Kerkrade. Neem de eerste afslag Kerkrade/Ring Parkstad N300. Neem op de rotonde de tweede afslag Kerkrade/Ring Parkstad N300 en ga verder op de N300 richting Kerkrade/Landgraaf/Brunssum. Neem de eerste afslag Kerkrade/Herzogenrath en ga verder op de Hamstraat richting Herzogenrath. Volg vanaf hier de bruine bordjes ‘Rolduc’.

Vanaf Aken
Neem na de grensovergang richting Heerlen (A4/A76) afslag 7 Simpelveld/Kerkrade/Vaals en ga verder op de N281 richting Kerkrade. Neem de eerste afslag Kerkrade/Ring Parkstad N300. Neem op de rotonde de tweede afslag Kerkrade/Ring Parkstad N300 en ga verder op de N300 richting Kerkrade/Landgraaf/Brunssum. Neem de eerste afslag Kerkrade/Herzogenrath en ga verder op de Hamstraat richting Herzogenrath. Volg vanaf hier de bruine bordjes ‘Rolduc’.

Let op met navigatiesystemen
Niet alle navigatiesystemen geven de route naar de Heyendallaan goed weer. Omdat de Heyendallaan een zijweg is van de Roderlandbaan, is het het veiligst om als eindbestemming Roderlandbaan in plaats van Heyendallaan in te programmeren. Volgt u in geen geval de route via de Kloosterlindenweg, want dit is een onbegaanbaar bosweggetje.

Openbaar vervoer

Met het Openbaar Vervoer is Rolduc niet eenvoudig te bereiken. Daarom zal een shuttledienst worden opgezet van en naar het treinstation van Heerlen. Als u hier gebruik van wilt maken, dient u dat aan te geven bij het aanmelden.

 
 

opGROEIsymposium  •  info@opgroeisymposium.nl  •  www.opgroeisymposium.nl  •